Ποιοι Είμαστε

 

 

 

 

 

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΤΟΥΚΟΓΛΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε από τον Ιωσήφ Ματούκογλου το 1962, και ξεκίνησε την δράση της στον κλάδο τροφίμων της ελληνικής αγοράς με

 αποκλειστικό αντικείμενο τα Όσπρια και το Ρύζι. Αρχικά η έδρα της βρισκόταν στη Νίκαια του Πειραιά, αλλά μετά την επιτυχημένη πορεία των πρώτων χρόνων, μετέφερε τις δραστηριότητές της σε καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Καμίνια του Πειραιά, οπού βρίσκονται ακόμα οι αποθήκες και η έδρα της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία από την ίδρυσή της στον απαιτητικό κλάδο των τροφίμων και έχει διατελέσει ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της για αρκετά χρόνια.  


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής της εταιρείας είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την τυποποίηση και συσκευασία των παραπάνω ειδών, τα οποία μέχρι τότε κυκλοφορούσαν αποκλειστικά σε μορφή χύμα εμπορεύματος, ενώ ταυτόχρονα ήταν και από τους πρώτους τυποποιητές που έφεραν την επανάσταση στην παραγωγική διαδικασία του κλάδου εισάγοντας την αυτόματη, ογκομετρική συσκευαστική μηχανή, πράγμα σχεδόν άγνωστο μέχρι τότε για τα ελληνικά δεδομένα.
 
 Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας περιλαμβάνουν μηχανήματα καθαρισμού, αποθήκευσης, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας των Οσπρίων και του Ρυζιού, και μετά την πρόσφατη (2008) ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό τους, είναι πιστοποιημένες για την εφαρμογή του συστήματος για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, ISO 22000.  

Η εταιρεία από το 2004 βρίσκεται στα χέρια της επόμενης γενιάς της οικογένειας, καθώς μετά την συνταξιοδότηση του ιδρυτή της, έχει περάσει στον έλεγχο του Χρήστου και Χρύσας, που φιλοδοξούν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά.  
 
 
 
 
 
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
 
 Να γίνουμε η πιο επιτυχημένη επιχείρηση του κλάδου μας και να καθιερωθούμε  στις συνειδήσεις των πελατών, 
 προμηθευτών και συνεργατών μας ως ο πιο αξιόπιστος και ποιοτικός φορέας  τροφίμων στην Ελληνική αγορά.
 
 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
 Να παρέχουμε ποιοτική, υγιεινή διατροφή στον καταναλωτή, μεγιστοποιώντας  ταυτόχρονα τα οφέλη των εργαζομένων,
 των συνεργατών και των μετόχων μας.
 

 OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 Σας περιμένουμε κοντά μας για να απολαύσετε εκτός από την ποιότητα των προϊόντων μας και χρήσιμες για τον επαγγελματία  υπηρεσίες όπως :

  • Εκτέλεση παραγγελιών αυθημερόν ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη αν η παραγγελία δοθεί μέχρι και τις 09.00 π.μ.
  • Δυνατότητα προτιμολόγησης και ενημέρωσης του πελάτη για το ακριβές κόστος της παραγγελίας του
  • Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης και επίλυσης προβλημάτων πελατών
  • Εκφόρτωση και τακτοποίηση εμπορευμάτων εντός του καταστήματος του πελάτη σε χώρο και με τον τρόπο της επιλογής του