Καλό Καλοκαίρι!

Αγορά Χύμα Οσπρίων και Χύμα Ρυζιών

Posted by mato 28/01/2018 0 Comment(s) Άρθρα,

Αγορά Χύμα Οσπρίων και Χύμα Ρυζιών

 
 
 
    Τα όσπρια και το ρύζι ειναι πλούσια σε υγιεινά λίπη αλλά και πρωτεΐνη, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα ζωϊκά τους αντίστοιχα προϊόντα συμβάλλοντας έτσι στην ισορροπημένη διατροφή μιας οικογένειας δίχως να την επιβαρύνουν οικονομικά. Όμως υπάρχει και αλλος τρόπος να μειώσεις ακόμη περισσότερο το μηνιαίο κόστος του φαγητού ενός σπιτιού πέρα απο την εισαγωγή των οσπρίων και ρυζιών στην διατροφή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αγορά χύμα οσπρίων και χύμα ρυζιών!
 
   Αγοράζοντας χύμα όσπρια και ρύζια είναι ο καλύτερος τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα αλλά και να επενδύσεις σε μια υγιεινή διατροφή είτε για λόγους υγείας είτε για λόγους ευεξίας. Οργανώνοντας μια συνολική αγορά με φίλους μπορεί να αποφέρει σημαντικό κέρδος για όλους τους αγοραστές, ενώ τα όσπρια αλλά και τα ρύζια μπορούν να αποθηκευτούν για μήνες στα κατάλληλα δοχεία παρέχοντας σου ελευθερία στις καθημερινές επιλογές του φαγητού σου. 
 
    Φυσικά όταν αγοράζεις χύμα προϊόντα φαγητού δεν σημαίνει αυτόματα οτι οι αγορές σου θα περιλαμβάνουν τεράστιες ποσότητες. Η αγορά χύμα οσπρίων είναι διαφορετική απο την πώληση χονδρικής οσπρίων, οπου συνήθως απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης. Η δυνατότητα αγοράς μικρών ποσοτήτων απο κάθε είδος παρέχεται σχεδόν πάντα, επιτρέποντας έτσι στον πελάτη να δοκίμάσει άγνωστα προϊόντα και να πειραματιστεί με συνταγές χωρίς να αναγκαστεί να πετάξει τα υπολοιπόμενα
προϊόντα εαν δεν μείνει ικανοποιημένος.
 
    Ενα ακόμη σημαντικό σημείο που κάνει τη χύμα αγορά τροφίμων δελεαστική είναι η ποιότητα. Αγοράζοντας προϊόντα απο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ εμπιστεύεσαι την ποιότητα που παρέχουν, όμως η ποιότητα αυτή δεν μπορεί να είναι καλύτερη απο μέτρια για απλούς οικονομικούς λόγους. Τα καταστήματα τεράστιων διαστάσεων διαθέτουν και τεράστια έξοδα πράγμα που τα αναγκάζει να μεγιστοποιούν το κέρδος σε όλα τα προϊόντα ώστε να επιβιώσουν. Αυτό σημαίνει αυτόματα, στην περίπτωση των οσπρίων, οτι θα απευθυνθούν σε έναν παραγωγό ο οποίος διαθέτει τεράστιες ποσότητες και θα μπορέσει να τους πουλήσει τη σοδειά του σε χαμηλότερη τιμη αν κάνουν μεγάλη αγορά. Συνεπώς τα προϊόντα προέρχονται σχεδόν πάντα απο μεγαλοπαραγωγούς. Αυτό σημαίνει οτι ποιοτικές σοδειές απο μικρούς παραγωγούς δεν θα φτάσουν ποτέ στο τραπέζι σας.
 
 
 
 
Συνοψίζοντας μερικά απο τα ωφέλη της αγοράς χύμα οσπρίων και χύμα ρυζιών :
 
Εξοικονόμηση χρημάτων- Αγοράζοντας χύμα τρόφιμα απο ένα κατάστημα προσφέρει κατά μέσο όρο μια μείωση του κόστους κατά 30-50% σε σχέση με τα αντίστοιχα συσκευασμένα προϊόντα.
 
Βοηθάς το περιβάλλον- Αποφεύγοντας τις αχρείαστες συσκευασίες μειώνεις την συσσώρευση σκουπιδιών στην χώρα μας. 
 
Υγεία- Προσφέρεις στον οργανισμό σου ενα ευχάριστο διάλειμμα απο τις ουσίες στα φαγητα που τον επιβαρύνουν καθημερινά.