Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Η σίκαλη είναι μια πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, πρωτεϊνών και βιταμίνης Β1 και βρίσκεται στη βάση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Είναι επίσης πλούσια πηγη φυτοοιστρογόνων τα οποία δρούν ως αντιοξειδωτικά. Το αλεύρι σίκαλης παρασκευάζεται από την ολική άλεση σπόρων σίκαλης. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και είναι κατάλληλο για την παρασκευή μαύρου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων ολικής άλεσης.